De keramiek webshop

In de keramiek webshop is een kleine selectie van handgemaakte items te koop. Deze kunnen, indien gewenst, direct verzonden worden naar het adres van voorkeur. Is het een cadeau? Dan kan er ook een kaartje met een persoonlijke tekst meegestuurd worden. Ook zijn er bijpassende giftboxes in grijs- of wit linnen waar het keramiek in verpakt kan worden. Deze giftboxes zijn zo ontworpen dat het keramiek veilig getransporteerd kan worden.
Voor alle andere items op de website of speciale opdrachten kan een vraag gesteld worden via het contactformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

  • Gratis verzending

  • Veilig betalen
  • Unieke items

Producten

Geef het je persoonlijke touch.

De keramiek webshop van ES Ceramics biedt vele mogelijkheden om je eigen set samen te stellen en een originele persoonlijke touch mee te geven aan de producten. Zo is het naast een persoonlijke inscriptie (of logo) ook mogelijk om een kaart met een persoonlijke boodschap mee te laten sturen naar de ontvanger. Het geeft het cadeau net even die persoonlijke touch die het verdient.

Wil je een persoonlijke boodschap op een mooie kaart mee laten sturen naar de ontvanger? Neem dan even contact met mij op. Dan zorg ik er voor dat de ontvanger de persoonlijke boodschap op een mooie kaart ontvangt.

Ook is het mogelijk om naar eigen wens servies samen te stellen door producten uit verschillende series te combineren. Laat je creativiteit de vrije loop en kies wat bij je past. Ga je binnenkort trouwen? Wat denken van een bruidslijst? Laat mij weten wat de wensen zijn. Zo kunnen wij het samen nog mooier maken. Neem vrijblijvend contact met mij op!

Keramiek Webshop - Persoonlijke boodschap

Persoonlijke boodschap

Laat je persoonlijke boodschap meesturen.

Keramiek Webshop - Mix en Match

Mix & Match

Stel je eigen servies samen uit verschillende series.

Keramiek Webshop - Bruidslijst

Bruidslijst

Stel je eigen bruidslijst samen.