Relatiegeschenk

Inscriptie
Een handgemaakt relatiegeschenk biedt de unieke gelegenheid om een persoonlijk stempel te drukken op je geschenk en de unieke persoonlijkheid van je bedrijf te laten zien. Zowel letterlijk als figuurlijk. Er kan namelijk een inscriptie naar wens, in reliëf, in het keramiek verwerkt worden: zoals een logo, datum, naam etc.

Maatwerk/ unieke objecten
Daarnaast wordt alles in samenspraak met de klant ontworpen, dus ook het ontwerp zelf kan helemaal naar wens gemaakt worden. Van Delfts Blauwe porseleinen soja pitchers voor restaurant TAIKO van het Conservatorium Hotel, Delfts Blauwe geschenkborden met giftbox voor CSK Food Enrichment tot handgevormde waskommen voor architectenbureau OOK. Voor meer informatie of een afspraak kan het contactformulier ingestuurd worden en wordt er z.s.m. contact opgenomen.

Luxe giftbox

Niet alleen het geschenk zelf, maar ook de verpakking is een belangrijk onderdeel van het cadeau. Voor de vaste collectie zijn er speciaal ontworpen luxe giftboxes. Deze zijn zo gemaakt dat het keramiek veilig getransporteerd en verstuurd kan worden.

Contact
Wanneer het gaat om (enkele) items uit de vaste collectie kan dit op korte termijn via de webshop, of mail besteld worden. Is de opdracht persoonlijker dan wordt er een afspraak gemaakt in het atelier om de opdracht door te spreken. Dit kan door het contactformulier in te vullen.