Bowl XL

Vanaf 275,00

Deze schaal is een ideaal onderdeel van de gedekte tafel. Qua formaat is het de ideale schaal voor salades, een pasta gerecht of groentes. De schaal is gemaakt van wit porselein en heeft een doorsnede van 30,5 cm. De schaal is gemaakt van wit porselein die aan de bovenzijde is geglazuurd, heeft een opstaande rand van 5,5 cm. Naar wens kan er een 24 karaats gouden rand worden aangebracht. Om de schaal helemaal persoonlijk te maken kan er een persoonlijke inscriptie in de schaal worden gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld een naam, datum of logo zijn naar wens. Omdat de schaal uniek gemaakt kan worden met een inscriptie, is het een heel persoonlijk kado.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Deze schaal is een ideaal onderdeel van de gedekte tafel. Qua formaat is het de ideale schaal voor salades, een pasta gerecht of groentes. De schaal is gemaakt van wit porselein en heeft een doorsnede van 30,5 cm. De schaal is gemaakt van wit porselein die aan de bovenzijde is geglazuurd, heeft een opstaande rand van 5,5 cm. Naar wens kan er een 24 karaats gouden rand worden aangebracht. Om de schaal helemaal persoonlijk te maken kan er een persoonlijke inscriptie in de schaal worden gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld een naam, datum of logo zijn naar wens. Omdat de schaal uniek gemaakt kan worden met een inscriptie, is het een heel persoonlijk kado. Voor andere afwerkingen of wensen kan er contact opgenomen worden via het contactformulier. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een bijzondere giftwrap. Dit is een op maat gemaakte hoes van molton zodat het goud perfect beschermd wordt.

Extra informatie

Gewicht

900 gram

Kleur

Wit

Afmetingen

Diameter: 30,5 cm
Hoogte: 5,5 cm

Materiaal

Porselein

Geschikt voor vaatwaaser

Zonder stijlvolle gouden rand: geschikt voor vaatwasser, Voorzien van stijlvolle gouden rand: met de hand afwassen

Personaliseer je set

De keramiek webshop van ES Ceramics biedt vele mogelijkheden om je eigen set samen te stellen en een originele persoonlijke touch mee te geven aan de producten. Zo is het naast een persoonlijke inscriptie (of logo) ook mogelijk om een kaart met een persoonlijke boodschap mee te laten sturen naar de ontvanger. Het geeft het cadeau net even die persoonlijke touch die het verdient.

Wil je een persoonlijke boodschap op een mooie kaart mee laten sturen naar de ontvanger? Neem dan even contact met mij op. Dan zorg ik er voor dat de ontvanger de persoonlijke boodschap op een mooie kaart ontvangt.

Ook is het mogelijk om naar eigen wens servies samen te stellen door producten uit verschillende series te combineren. Laat je creativiteit de vrije loop en kies wat bij je past. Ga je binnenkort trouwen? Wat denken van een bruidslijst? Laat mij weten wat de wensen zijn. Zo kunnen wij het samen nog mooier maken. Neem vrijblijvend contact met mij op!