Contact

Het label ES. is opgericht in 2005 door kunstenaar/designer Esther van der Sluis. Alle objecten worden door haar ontworpen en met de hand gemaakt in het atelier in Nederland.

Shop in atelier

In de loop van de tijd zijn de collecties van het label ES. verkocht op diverse locaties. Van Conceptstore Sukha in Amsterdam, Stripe S in Eindhoven tot de aan de Hermitage in Amsterdam. Dit betreft vaak specifieke series. In het atelier zijn alle collecties vertegenwoordigd en voorraden aanwezig. Daar is de mogelijkheid om direct werk uit voorraad aan te schaffen of te bestellen. Door het formulier in te vullen kan er direct een afspraak gemaakt worden.

Custom made

Veel opdrachten zijn custom made. Dat wil zeggen dat het werk speciaal gemaakt voor een opdrachtgever. In overleg met de klant wordt het werk helemaal naar wens ontworpen. Van persoonlijke serviezen, unieke Delfts Blauwe relatiegeschenken voor CSK Food Enrichment tot op maat gemaakte waskommen voor architectenbureau OOK.  Het atelier geldt doorgaans als ideale creatieve locatie om te brainstormen. Daarnaast is er in het atelier veel werk aanwezig als referentiemateriaal. Wanneer u een afspraak wilt maken voor maatwerk kunt u het formulier invullen.

ES Ceramics