Bruiloft

Zeer persoonlijk trouwcadeau
Keramiek wordt al sinds mensenheugenis cadeau gedaan tijdens speciale gelegenheden. Een handgemaakt geschenk is bij uitstek geschikt voor zo’n bijzondere gebeurtenis als een bruiloft. Porselein is een prachtig duurzaam materiaal, maar biedt bovendien de mogelijkheid om het volledig persoonlijk te maken door een inscriptie naar wens. Een erfstuk voor later..

Persoonlijke inscriptie
De trouwdatum, naam of afbeelding maakt een trouwcadeau uniek en persoonlijk. Van de inscriptie wordt een stempel gemaakt en in reliëf in de porseleinklei gedrukt. Daarmee wordt de inscriptie vereeuwigd in het keramiek. Dit kan voor een enkel bord, maar ook voor een 30-delig servies..

Giftbox
De verpakking is een belangrijk onderdeel van een bijzonder geschenk. Daarom zijn er speciale giftboxes ontworpen voor de trouw geschenken. Deze zijn zo gemaakt dat het keramiek veilig getransporteerd en verstuurd kan worden.

Bestellen on-line
De Trouwborden kunnen op korte termijn ook on-line besteld worden via de webshop. De tekst/datum voor inscriptie kan aangegeven worden bij de bestelling. Indien gewenst kan het geboortebord direct naar het bruidspaar verzonden worden.
Mocht het een item betreffen dat niet in de webshop beschikbaar is dan kan het contactformulier ingevuld worden en wordt er z.s.m. contact opgenomen.

Bruidslijst
Het is ook mogelijk om als bruidspaar een trouwservies te laten maken. Indien gewenst kan het servies of onderdelen van het servies door de gasten cadeau gedaan worden. De vormgeving en grootte (aantal delen) van het servies wordt samen afgestemd.