Geboorte

Erfstuk voor later..
Een handgemaakt geschenk is een uniek cadeau voor zo’n bijzondere gebeurtenis als een geboorte. Keramiek wordt al sinds mensenheugenis cadeau gedaan tijdens speciale gelegenheden. Het is een prachtig duurzaam materiaal, maar biedt bovendien de mogelijkheid om het volledig persoonlijk te maken. Daarmee wordt een object een erfstuk voor later..

Persoonlijke inscriptie
De geboortedatum of naam van de baby maakt een geboorte geschenk uniek en persoonlijk. Van de inscriptie naar wens wordt een stempel gemaakt en in reliëf in de porseleinklei gedrukt. Daarmee is de inscriptie vereeuwigd in het keramiek.

Giftbox
Ook de verpakking is een belangrijk onderdeel van een bijzonder geschenk. Daarom zijn er speciale giftboxes ontworpen voor de geboorte cadeaux. Deze zijn zo gemaakt dat het keramiek veilig getransporteerd en verstuurd kan worden.

Bestellen on-line
De geboorteborden kunnen ook on-line besteld worden via de webshop. De tekst/datum voor inscriptie kan aangegeven worden bij de bestelling. Indien gewenst kan het geboortebord direct naar de kersverse ouders verstuurd worden. Mocht het een item betreffen dat niet in de webshop beschikbaar is of je hebt vragen of andere wensen dan kan het contactformulier ingevuld worden en wordt er zsm contact opgenomen.

Uniek Delfts Blauw patroon
Omdat alles met de hand is wordt, is ook het Delfts Blauw met de hand aangebracht in het porselein. Daardoor ontstaat een uniek patroon in het bord en zijn er geen twee hetzelfde.